Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Karol S Łukasz Kaczmarczyk Greg Greg Marcin cakeg zebeke90 (3556 niezalogowanych)
31 Postów

(Krajan)
Nowicjusz
DorHan napisał:Przemoc rodzi przemoc, Zgadza sie.
Przemoc rodzi przemoc.
Tylko źle masz skierowane ostrze.
W dzisiejszym świecie, ta przemoc wyszła właśnie od Arabskich muzułmanów.
I tego nic nie zmieni.
Dlatego większość społeczności, jest tak negatywnie skierowana ponownie przeciwko arabom jako takim.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
983 Posty
Dorota Hansen
(HotLips)
Maniak
Krajan napisał:
DorHan napisał:Przemoc rodzi przemoc, Zgadza sie.
Przemoc rodzi przemoc.
Tylko źle masz skierowane ostrze.
W dzisiejszym świecie, ta przemoc wyszła właśnie od Arabskich muzułmanów.
I tego nic nie zmieni.
Dlatego większość społeczności, jest tak negatywnie skierowana ponownie przeciwko arabom jako takim.

Dyskusja jest o terroryscie B. i ja sie wypowiadam o nim. I generalnie o przemocy.
Gloryfikowanie terroryzmu czy przemocy "slusznie skierowanej " jest jednoznaczne z samym terroryzmem.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3656 Postów
Anna Bak
(Lindemans)
Maniak
maciejko napisał:

Kiedys jak jechałem gdzies w Norwegii to szła sobie pewna grupka wyznawcy Allaha, otworzyłem okno i wydarłem sie Brevvvvik !!! , grupka jak stałą nagle znalazła sie płasko na chodniku . Polecam

Naprawde sie tak zachowales ?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
660 Postów
R. C.
(PACIFIC)
Wyjadacz
Lindemans napisał:
maciejko napisał:

Kiedys jak jechałem gdzies w Norwegii to szła sobie pewna grupka wyznawcy Allaha, otworzyłem okno i wydarłem sie Brevvvvik !!! , grupka jak stałą nagle znalazła sie płasko na chodniku . Polecam

Ale z tego maciejko to zuch ha ha.
Wszystko jedno jęśli fantazjuje jeśli kłamcą, jeśli nie jest idiotą.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
862 Posty

(maciejko)
Maniak

A to dla potwierdzenia jeszcze raz mam napisac

No a na tym forum to wszyscy tacy porzadni że aż żal dupe sciska
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1399 Postów
cyc cyc
(cysiek2)
Maniak
Wszyscy zastanawiają się czemu tak latwo namowic muzułmanów na samobójcze ataki. Spójrzmy na powody: - Brak Bożego Narodzenia - Brak telewizji - Brak nagich kobiet - Brak piłki nożnej - Brak kotletów - Brak hot-dogów - Brak burgerów - Brak piwa - Brak bekonu - Ubierają się w szmaty - Ręczniki służą im za czapki - Ciągłe wycie jakiegoś debila na wieży - Więcej niż jedna żona - Więcej niż jedna teściowa - Nie mogą się golić - Ich żony nie mogą się golić - Nie mogą się pozbyć zapachu osła - Swoje jedzenie pieką na wielbłądzim gównie - Twoja żona jest ci przez kogoś wybrana - i na dodatek śmierdzi gorzej od osła A potem mówią ci, że gdy umrzesz, będzie lepiej? No nie gadaj! Gorzej być nie może MUZUŁMANIE NIE SĄ SZCZĘŚLIWI! Nie są szczęśliwi w Strefie Gazy... Nie są szczęśliwi w Egipcie... Nie są szczęśliwi w Libii... Nie są szczęśliwi w Maroku... Nie są szczęśliwi w Iranie Nie są szczęśliwi w Iraku... Nie są szczęśliwi w Jemenie... Nie są szczęśliwi w Afganistanie... Nie są szczęśliwi w Pakistanie... Nie są szczęśliwi w Libii... Nie są szczęśliwi w Libanie.. A GDZIE SĄ SZCZĘŚLIWI? Są szczęśliwi w Australii... Są szczęśliwi w Kanadzie... Są szczęśliwi w Anglii... Są szczęśliwi we Francji. Są szczęśliwi we Włoszech. Są szczęśliwi w Niemczech. Są szczęśliwi w Szwecji. Są szczęśliwi w USA. Są szczęśliwi w Norwegii. Są szczęśliwi w Holandii. Są szczęśliwi w w Danii. Czyli są nieszczęśliwi w każdym państwie muzułmańskim, a są szczęśliwi w każdym państwie niemuzułmańskim! I KOGO ZA TEN STAN RZECZY OBWINIAJĄ? Nie islam.. Nie swoich przywódców. Nie siebie samych. ZA TEN STAN RZECZY OBWINIAJĄ KAŻDE PAŃSTWO, W KTÓRYM SĄ SZCZĘŚLIWI! NA DODATEK chcą zmienić każde państwo w ten sposób, by było JAK PAŃSTWA, W KTÓRYCH BYLI NIESZCZĘŚLIWI! Przepraszam, ale ciągle zadaję sobie to pytanie...gdzie ma granice ludzka głupota?
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1399 Postów
cyc cyc
(cysiek2)
Maniak
60% Koranu mówi o tym, co robić z niewiernymi i o wojnie, 30% o tym, jak traktowac kobiety i o innych prawach szariatu. 10% o bogu. Koran nie zajmuje się kwestią zjednoczenia człowieka z bogiem, co jest warukiemuznania czegoś za religię. Islam nie jest religią. To system społeczno-polityczny, jak faszyzm ,komunizm itp. Allah to jedynie wytrych. Co mówi koran o Allahu? 'Allah to największy z kłamców'! Taqiyya pozwala muzułmanom kłamać żeby osiągnąć swój cel. Innymi słowy okłamywanie niewiernych dla odniesienia korzyści jest w islamie gloryfikowane. Kiedy w końcu politycy europejscy się obudzą?
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
660 Postów
R. C.
(PACIFIC)
Wyjadacz
maciejko napisał:

A to dla potwierdzenia jeszcze raz mam napisac

No a na tym forum to wszyscy tacy porzadni że aż żal dupe sciska

No tak to prawda aż żal dupę ściska.
Większość na tym forum fantazjuje i filozofuje.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
862 Posty

(maciejko)
Maniak
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
983 Posty
Dorota Hansen
(HotLips)
Maniak
maciejko napisał:
https://www.youtube.com/watch?v=CewqB-N4gAI

Maciejko, klipp rozbawil mnie.
Jednym z powodow jest fakt, ze ja sama doswiadczylam podobnego "stressu drzwiowego"

Kiedys zatrzymalam sie przed malym, osiedlowym sklepem w ktorym nigdy nie bylam.
Jak wiadomo, prawie we wszystkich sklepach sa drzwi samootwierajace sie.

Ja, zajeta sprawdzaniem telefonu, stalam przed drzwiami i czekalam.
Nie zauwazylam, ze ludzie wchodzili i wychodzili, zajeta telefonem.

Po jakims czasie zorientowalam sie, ze nadal tak sobie stoje - a drzwi nadal sa zamkniete.
Przemiescilam sie odrobine - w prawo, w lewo...a drzwi zamkniete.....

W koncu zauwazylam uchwyt do otwierania i moglam juz triumfalnie wkroczyc do sklepu!

Nie musze chyba dodawac, iz moja latorosl palila sie ze wstydu w samochodzie. Sama mysl, ze ja moglam zostac zaobserwowana przez osoby jej znane byla nie do przyjecia.

Na szczescie nie musielismy sie przeprowadzac!
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok